Route

Vliegtuig:

  • Vanaf Amsterdam Schiphol zijn er dagelijks vluchten naar Kopenhagen. Met de (daar gehuurde) auto is het nog 1,5 uur rijden naar het huis. Voor de brug tussen Kopenhagen en Malmö moet tol betaald worden.


Auto:

RouteEr zijn meerdere mogelijkheden:

  • De kortste en snelste route: via Bremen, Hamburg, Lübeck richting Puttgarden. Daar neemt u de veerboot naar Rodby in Denemarken (ongeveer €70,00 euro). Vlak voor Kopenhagen rijdt u richting Zweden (Sverige) en Malmö. Eerst rijdt u door de lange tunnel en komt u vervolgens op de brug tussen Kopenhagen en Malmö. Aan het eind van de brug moet u tol betalen (ongeveer €50,00 per keer). U rijdt dan op de E6 richting Göteborg. Vlak voor Helsingborg kiest u de weg E4 richting Stockholm. Daarna is het nog 1,5 uur rijden.

  • Ietsje langer in tijd: zie hierboven. Maar bij Kopenhagen kiest u de richting Helsingør. Daar neemt u vervolgens de veerboot naar Helsingborg (Sverige). Van daaraf is het nog ongeveer een uur rijden over de E4 richting Stockholm.

  • Langer in tijd en afstand, maar wel de goedkoopste variant: via Hamburg (houd rekening met files voor de Elbetunnel) rijden richting Denemarken. Bij Kolding kiest u richting Odense en dan richting Kopenhagen (København). U moet bij twee bruggen tol betalen. Vanaf de brug tussen Kopenhagen en Malmö rijdt u op de E6 richting Götenborg. Vlak voor Helsingborg kiest u de weg E4 richting Stockholm. Daarna is het nog 1 uur rijden.